Project Description

GHOST branding

Hey Hey verzorgde de projectbranding voor GHOST. GHOST is de naam van een ambitieus Europees Horizon2020 project. Verschillende partners doen onderzoek naar next generation lithium-ion modulaire batterijen. Of hoe ze het zelf omschrijven:

The objective of the GHOST project is to develop InteGrated and PHysically Optimised Battery System for Plug-in Vehicles Technologies.

Klant:

GHOST – H2020 project
Coördinatie: VUB

Categorie:

Logo, Huisstijl, Projectbranding

Vraag

Aan Hey Hey werd de vraag gesteld om voor een Horizon2020 project een gepaste branding te voorzien. Na enkele goede gesprekken met Saskia en Eva (VUB) ging Hey Hey aan de slag. Allereerst werd er een grondige projectanalyse uitgevoerd. Daarna volgden al snel de eerste voorstellen voor GHOST.

Oplossing

Hey Hey zorgde voor een volledige projectbranding: Logo, huisstijl, en baseline voor papier en pixel. Tevens zorgde Hey Hey voor een website incl. blog, die ze zelf kunnen onderhouden. Het logo is herkenbaar en duidelijk met een subtiele hint naar elektrische energie. Bovendien zijn de huisstijlelementen uitgewerkt tot een sterk geheel.

Het project werd opgestart met een event waarbij alle betrokken partners werden uitgenodigd. Om deze kick-off te ondersteunen, werkte Hey Hey een brochure en powerpointsjabloon uit. Naast tekst en beeld, zorgde Hey Hey ook voor enkele infographics.
Dankzij deze methode werden doelstellingen en processen van dit ambitieuze project zeer helder gecommuniceerd.

https://h2020-ghost.eu/

Logo GHOST H2020Logo GHOST
logo drafts GHOST
GHOST poster flyer
GHOST online