Bollihoppa Projectbranding

Rhenus Intermodal Systems is gespecialiseerd in het organiseren van containervervoer. Ter land ter zee en in de lucht, als het moet. Ze zetten zich in om twee doelen na te streven. Allereerst proberen ze de meest  optimale, logistieke oplossingen te bieden aan hun klanten. Daarnaast proberen ze hun professionals zo goed mogelijk te inspireren om zowel creatief, betrokken als flexibel te zijn.

Bollihoppa Clean Air
Rhenus - Bollihoppa
Bollihoppa Cycling to work

Vraag

Rhenus Intermodal transporteert containers over land, zee en in de lucht. Ze wil mee bouwen aan een milieuvriendelijkere wereld. Dat er ruimte is om groener te werken, is voor hen overduidelijk. Maar hoe maak je er een positief verhaal van? En nog belangrijker: Hoe zet je interne en externe medewerkers aan om hieraan mee te werken?

Oplossing

Hey Hey ging in gesprek met Kurt (Rhenus). Er werd een nieuwe campagne voorgesteld. Hier hoorde ook een nieuwe slogan en mascotte bij. De veelzijdige Bollihoppa leek hier ideaal voor. Met zijn krachtige woorden: ‘Inventief, unisex, flexibel, Bollihoppa vindt een oplossing’ werd Bollihoppa intern gecommuniceerd als aanzet voor een meer ecologische levensstijl. Rhenus stimuleert een breed spectrum: minder plastic & papier, met de fiets naar het werk, telemeetings, sorteren en recycleren …

https://www.rhenus-intermodal-systems.com/en/

Bollihoppa Bag
Climate Positive
HSE brochure
Bollihoppa eco stickers
eerste schetsen