Max – Projectbranding

Maxx Intermodal (nu Rhenus Intermodal Systems genaamd) is gespecialiseerd in het organiseren van containervervoer.
Ze hebben twee hoofddoelen die ze nastreven voor een goede werking te kunnen blijven garanderen. Zo proberen ze steeds de meest optimale, logistieke oplossingen te bieden aan hun klanten. Ook proberen ze hun professionals zo goed mogelijk te inspireren om zowel creatief, betrokken als flexibel te zijn.
Interne projecten rond een centraal thema is niks nieuws voor Rhenus Intermodal Systems. Om vlot de gewenste doelstellingen te kunnen behalen, doen ze beroep op Hey Hey voor hun projectbranding.

 

Klant:

Rhenus Intermodal

Categorie:

Projectbranding, mascotte, baseline, illustraties, layout, posters, handleiding, stickers

Mascotte Maxx
Mascotte Maxx with thumbs up
Mascotte Maxx - veiligheidskledij

Vraag

Kurt (Rhenus) vroeg aan Hey Hey om een concept te bedenken rond veiligheid. De grootste vraag ging over veiliger vervoer. Dit voor zowel de klant, de chauffeur als voor alles op weg van en naar. Ook moest het een positief verhaal zijn en toepasbaar voor hun hub in Moskou (Rusland).

Oplossing

Veiligheid is een aandachtspunt bij logistiek. In België zijn we daar iets strenger op dan in het grote Rusland. Er was dus ruimte voor verbetering. Daarvoor werd een campagneplan opgesteld. Hey Hey ging aan de slag en presenteerde een mascotte, baseline en enkele campagneconcepten.
Het project kreeg de naam ‘True Heroes drive safe’ en Max, de lieve positieve superheld, werd aangeduid als mascotte.

https://www.rhenus-intermodal-systems.com/en/

Schets Max met truck
Maxx - stickers
veilig parkeren
Afstand houden
poster project true heroes