GHOST projectbranding

Hey Hey verzorgde de GHOST projectbranding. GHOST is een ambitieus Europees Horizon2020 project waarbij verschillende partners onderzoek doen naar next generation lithium-ion modulaire batterijen. Of hoe ze het zelf omschrijven: The objective of the GHOST project is to develop InteGrated and PHysically Optimised Battery System for Plug-in Vehicles Technologies.

Vraag

Aan Hey Hey werd de vraag gesteld om voor dit project een gepaste branding te voorzien. Na enkele goede gesprekken met Saskia en Eva (VUB) ging Hey Hey aan de slag. Allereerst werd er een grondige projectanalyse uitgevoerd. Daarna volgden al snel de eerste creatieve voorstellen voor de GHOST projectbranding.

Oplossing

Hey Hey zorgde voor een volledige projectbranding: Logo, huisstijl, en baseline voor papier en pixel. Tevens zorgde Hey Hey voor een website incl. blog, die ze zelf kunnen onderhouden. Het logo is herkenbaar en duidelijk met een subtiele hint naar elektrische energie. Bovendien zijn de huisstijlelementen uitgewerkt tot een sterk geheel.

Het project werd opgestart met een event waarbij alle betrokken partners werden uitgenodigd. Om deze kick-off te ondersteunen, werkte Hey Hey een brochure en powerpointsjabloon uit. Naast tekst en beeld, zorgde Hey Hey ook voor enkele infographics.
Dankzij deze methode werden doelstellingen en processen van dit ambitieuze project zeer helder gecommuniceerd.

https://h2020-ghost.eu/

logo GHOST
logo GHOST
logo drafts GHOST
Flyer voor het startevent
de website
Ghost business cards
Logo
Logo and name explanation
Banner volgens de GHOST huisstijl