Branding voor Jeune Concept

Deze verlichtingsspecialist volgt de laatste trends en bezorgt iedere klant een uniek ontwerp. Ze starten met een lichtstudie en bezorgen u een lichtplan op maat. Hierbij staan duurzaamheid, rendement en stijl centraal. Wij zijn maar wat fier om de branding voor Jeune Concept te mogen verzorgen.

logo met slogan Bright light - bright life van Jeune Concept op blauwe achtergrond
logo met slogan Bright light - bright life van Jeune Concept op witte achtergrond

Jeune Concept is een ambitieuze starter die vanaf het begin duidelijk in de markt wil staan. Yvan (Jeune Concept) weet goed waar hij naar toe wil. Ideale klanten? Hoe moet Jeune Concept overkomen. Vanaf de start was dit heel duidelijk. Gevolg: briefing was heel helder en we konden snel aan de slag.

Eerst kwam een herkenbaar en duidelijk logo met krachtige baseline: ‘Bright light – bright life’. Het logo is afgemeten, de firmanaam ‘Jeune Concept’ is vlot leesbaar. Dit was de basis voor de verdere huisstijl, die op een natuurlijke en aangename manier een snelle connectie maakt met de juiste klant.

Jeune Concept begrijpt dat de juiste branding een must is. Ze zijn dan ook zeer uniek en dat hielp hen om sterk te starten! Wist je dat ze al snel een eerste werknemer konden aannemen?

logo Jeune Concept toegepast
voorbeeld huisstijl Jeune Concept
Portfoliokrant van Jeune Concept
Huisstijl toegepast op champagnekokers
slogan bright light - bright life