Brand Audit
blaas je merk nieuw leven in!

Hey, wil je je bedrijf beter onderscheiden van je concurrenten? Wil je het steviger positioneren? Wil je je branding op punt stellen zodat je communicatie en marketing effectiever zijn? Of is het gewoon tijd om het naar een hoger niveau te tillen? Start gerust met een brand audit!

 

Waarom zou je dat willen?

Je bent een trotse zaakvoerder en je weet dat je met je expertise het verschil maakt. Maar ben je zeker dat je op het juiste pad zit? Je bent soms zo betrokken dat je het overzicht kwijt raakt. Geen nood, een brand audit helpt je om je merk vanuit een verfrissende objectieve hoek te bekijken. Stap voor stap nemen we elk aspect onder de loep.

Wat mag je verwachten?

Tijdens een 60-minuten gesprek bekijken we samen jouw merk in detail. Ik toon je waar verbetering mogelijk is. Na afloop ontvang je een rapport met praktisch advies dat je meteen kan toepassen op jouw branding.

Online of bij mij op kantoor

De audit kan online of op ons kantoor doorgaan, wat jou het beste uitkomt.
Online: we ontmoeten elkaar simpelweg via videobellen.
Op kantoor: We zien elkaar in ons serene kantoor in de abdij van Tongerlo. Daar heerst rust en je kan even ontsnappen aan je (drukke) bedrijfsomgeving, zonder afleiding.

Investeer in je toekomst!

Met slechts een investering van 200 euro, krijg je niet alleen duidelijkheid maar ook een solide plan om je merk te versterken. Zo kun je vol vertrouwen de volgende stappen zetten. Bovendien, als je besluit om daarna met mij verder te werken aan jouw merkstrategie, wordt dit bedrag in mindering gebracht op onze samenwerking.

Hey, waar wacht je nog op?

Vraag je Brand Audit aan:

Alles gebeurt altijd discreet en vertrouwelijk.