Project Description

ORCA branding

ORCA is de naam van een ambitieus Europees Horizon2020 project. Het draait om het doen van onderzoeken naar hybride bussen en vrachtwagens. Of hoe ze het zelf omschrijven:

ORCA has the ambitious goal to develop an IVECO multimodal hybrid bus and VOLVO distribution hybrid truck with an extended full electric range from 10km to 30km. Vehicles will be equipped with innovative PHEV rechargeable energy storage (RES) systems, designed specifically for each vehicle application.

Klant:

Orca – H2020 project
Coördinatie: VUB en TNO

Categorie:

Logo, Huisstijl, Projectbranding, Baseline, ppt, word, folder, flyer, infographics

Logo-Orca
Orca hybrid truck

Vraag

Aan Hey Hey werd de vraag gesteld om voor een Horizon2020 project een gepaste branding te voorzien. Na enkele goede gesprekken met Saskia (VUB) en René (TNO) werd een analyse van het project opgesteld. Hey Hey kon aan de slag.

Oplossing

Hey Hey zorgde voor een volledige projectbranding. Bestaande uit logo, huisstijl en baseline voor papier en pixel. Het is een herkenbaar en duidelijk logo met een subtiele hint naar electrische energie. Hey Hey heeft de huisstijlelementen uitgewerkt tot een sterk geheel.
Het project werd opgestart met een event waarbij alle betrokken partners werden uitgenodigd. Om deze kick-off te ondersteunen, werkte Hey Hey o.a. een brochure uit. Deze gaf een duidelijke weergave van de doelstellingen en processen van het ambitieuze project.

https://h2020-orca.eu/

Orca Hybrid bus
Orca - h2020 - online